Pairs [GBP] Ponudi Zaprosi
Stats
Previous day LEOcoin Volume 1301.0035
Previous day BTC Volume 0.0000
LEOcoin Volume Today 350.0000
BTC Volume Today 0.0000
Last LEO/BTC Market Rate (GBP) 0.2227
Accounts Registered 25211
Users Online: 43,  Registrirani računi: 25211
Trenutni par je: LEO / GBP

-

Previous day Close

-

Nazadnje

-

Vrh

-

Najnižje

-

Izmerjeno Avg.

-

Volume Today

-

Change Today
Crypto-Currency Market Capitalizations

Data Source: http://worldcoinindex.com/

Komu je LEOxChange namenjen?

Vsakomur, ki poseduje ali ga zanima LEOcoin. Poglejte si videje za več informacij o LEOcoinu.

Nimate izkušenj s trgovanjem?

Saj jih niti ne potrebujete. Začetek je zelo preprost. Vodili vas bomo skozi vsak korak poti. Najprej se je potrebno registrirati in odpreti račun. Ko odprete svoj račun, lahko trgujete s številnimi valutnimi pari.

Trgovanje je preprosto. Vse, kar morate storiti je to, da oddate naročilo. Če želite prodajati, sporočite katero valuto želite prodati, količino in valuto, s katero plačujete. Sami lahko določite želeno ceno ali se ravnate po najboljši tržni ceni.

Če prodajate, sporočite kaj želite prodati in koliko ter valuto, s katero želite, da kupec plača. Ponovno določite ceno ali se odločite za najboljšo tržno ceno.

Niste prepričani glede cen? Poglejte naročila, ki so jih oddali drugi in izberite tista, ki najbolj odgovarjajo vašim potrebam.

Še vedno niste sigurni, če je to za vas? Potem poglejte naša Pogosto zastavljena vprašanja in naš spletni priročnik za usposabljanje pod Pomoč v zavihku O LEOxChange.

Celovita varnost
Ko gre za vaš denar in vaše podatke o računu, pomeni varnost vse. LEOxChange je zasnovala skupina izkušenih strokovnjakov in odlikujejo ga najsodobnejše varnostne komponente, da vas zaščitimo pred krajo denarja ali informacij.

Poštena cena

Gre za neposredno trgovanje med LEOxChange člani. Ni posrednikov, ki bi služili od provizij. Sami določite svoje ponudbene nakupne in prodajne cene in volumen, s katerim želite trgovati.

0%-na provizija

Ni provizij ali stroškov transakcij na nakupe. Obstajajo le majhne provizije na prodajo. Nič ni skrito. Plačate ceno, ki jo vidite.

Transparentno

Lahko razumljive in pregledne ponudbene nakupne in prodajne cene ter količine. Vidne vse podrobnosti zaključenega trgovanja. Ni skritih pristojbin, stroškov ali provizij.

Varno

Naša visoka raven varnosti ohranja vse transakcije in zapise varne. Uporabljamo šifriranje na visoki stopnji za zagotavljanje varnosti vašega trgovalnega okolja in osebnih podatkov.

Prijazno

Kot je prijazno elektronsko trgovalno okolje, sta prijazni tudi podporna in tehnična ekipa, ki sta venomer pripravljeni odgovoriti na vaša vprašanja in rešiti vaše morebitne težave.

Hitro

We make buying and selling of LEOcoin simple and straight forward.

Potrebujete pomoč?

Uporabniško ime:
If your forgot you username press here
E-mail naslov:
Select Category:
Kindly Select Category
Issue Description:
Kindly provide Description
Pripni datoteko:
Captcha:
CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code