Pairs [GBP] Eladási ár Vételi ár
Stats
Previous day LEOcoin Volume 423.5398
Previous day BTC Volume 0.0045
LEOcoin Volume Today 0.0000
BTC Volume Today 0.0000
Last LEO/BTC Market Rate (GBP) 0.1375
Accounts Registered 25706
Felhasználók Online: 45,  Regisztrált Számlák: 25706
Jelenlegi párosítás: LEO / GBP

-

Previous day Close

-

Utolsó

-

Legmagasabb

-

Legalacsonyabb

-

Súlyozott átlag

-

Volume Today

-

Change Today
Crypto-Currency Market Capitalizations

Data Source: http://worldcoinindex.com/

Kiknek hoztuk létre a LEOxChange-et?

Minden LEOcoin iránt érdeklődőnek ajánljuk, hogy nézze meg ezeket a videókat, melyekből sok új információval gazdagodhat a LEOcoinról.

Nincs tapasztalatod a pénzváltásban?

Nincs is rá szükséged. A folyamat rendkívül egyszerű, és mi végigvezetünk a szükséges lépéseken. Az első lépés a regisztráció és a számlanyitás. A számla megnyitása után valutapárok széles választékával kereskedhetsz.

Kereskedni egyszerű. Csak el kell indítanod egy megbízást. Ha vásárolni szeretnél, válaszd ki a megvásárolni kívánt valutát, add meg a mennyiséget, és hogy milyen valutával szeretnél fizetni. Az árat megadhatod te, vagy kiválasztod a legjobb piaci árat.

Ha eladni szeretnél, válaszd ki az eladni kívánt valutát, a mennyiséget, és a kifizetés pénznemét. Add meg az árat vagy válaszd ki a legjobb piaci árat.

Nem vagy biztos az árakban? Nézz körül mások megbízásaiban és válaszd ki a neked tetszőket.

Még mindig nem vagy biztos benne, hogy belevágnál? Akkor tekintsd meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket és a Rólunk menüpont Segítség részében található online útmutatót.

Átfogó Biztonság
Amikor a pénzedről vagy számlainformációdról van szó, a biztonság mindennél fontosabb. A LEOxChange megalkotói nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik a legkorszerűbb biztonsági intézkedéseket alkalmazzák annak érdekében, hogy pénzedet és adataidat megóvják a lopástól.

Legalacsonyabb ár

A LEOxChange tagjai közvetlenül egymással kereskednek. Nincsenek jutalékot felszámító közvetítő felek. Te adod meg a vételi/eladási árat és a mennyiséget.

0% Jutalék

A vásárlások után sem jutalékot, sem tranzakciós díjat sem kell fizetned. Az értékesítések után alacsony jutalékot számolunk fel. Nem titkolunk el semmit. Csak feltüntetett árakat meg megfizetni.

Átlátható

Könnyen érthető vételi és eladási ajánlatok és mennyiségek bemutatása. Az általad teljesített ügyletek részletesen megtekinthetőek. Nincsenek rejtett díjak, költségek vagy jutalékok.

Biztonságos

Magas szintű biztonsági rendszer gondoskodik a tranzakciók és nyilvántartott adatok védelméről. Magas szintű titkosítást használunk a kereskedelmi környezet és a személyes adatok védelmének érdekében.

Barátságos

A kereskedelmi környezethez hasonlóan az ügyfélszolgálati és technikai háttértámogató csapat is barátságos, és készek válaszolni bármely felmerülő kérdésedre, vagy megoldani az esetleges problémáidat.

Gyors

We make buying and selling of LEOcoin simple and straight forward.

Kérdésed van?

Felhasználónév:
If your forgot you username press here
Emailcím:
Kategória kiválasztása:
Válassz kategóriát
Probléma leírása:
Kérjük, írd le a kérést/problémát
Fájl csatolása:
Captcha:
CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code